Kyllästetty Kerto-Q
Kosteudensieto- ja kantokyky huipussaan 

Kerto-Q on ihanteellinen ratkaisu erittäin suurta lujuutta vaativiin kantaviin rakenteisiin sekä kohteisiin, joissa kestävyydestä, keveydestä ja kieroutumattomuudesta ei haluta tinkiä.

Kyllästetty Kerto-Q on sorvatuista viiluista liimaamalla valmistettu järeä palkki- ja puulevytuote. Raaka-aineena käytetään kotimaista havupuuta. Kerto-Q on ihanteellinen ratkaisu erittäin suurta lujuutta vaativiin kantaviin rakenteisiin sekä kohteisiin, joissa kestävyydestä, keveydestä ja kieroutumattomuudesta ei haluta tinkiä.

Ominaisuudet

Kerto-Q on kyllästetty arseeni- ja kromivapaalla aineella AB-painekyllästysluokkaa vastaavaksi. Kerto-Q -tuotteen viiluista osa on ristikkäin, mikä lisää tuotteen poikittaista lujuutta ja jäykkyyttä. Pitkien jännevälien ohella Kerto-Q -tuotteiden parhaita ominaisuuksia ovat kieroutumattomuus ja mittatarkkuus. Jäykkä rakenne ei kaipaa tiheitä välitolppia eikä pilareita.

Käyttökohteet

Kerto-Q -tuotteita voidaan käyttää sekä levynä että palkkina. Hyviä käyttökohteita ovat esimerkiksi sillat, laiturit, aidat, portit, piharakenteet, parvekkeet, katokset ja erilaiset leikkivälineet.

Poikkileikkausmitat

Paksuus
(mm)
Korkeus
(mm)
     

200

260

300 

360 

 450

51

 
57

63  


Varastokoko 57 x 300 x 12 000 mm.

Ota yhteyttä
Liittyvät dokumentit
Katso myös

Tulosta

|