Uutiset

TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA

METSÄLIITTO OSUUSKUNTA 80 VUOTTA

Metsä Groupin historia alkaa vuodesta 1934, jolloin perustettiin Metsäliitto Oy metsänomistajien yhteiseksi yhtiöksi edistämään pienpuun menekkiä ja kohentamaan metsänomistajien taloudellista asemaa. Vuodesta 1947 alkaen yhtiö on toiminut osuuskuntana. Samaan aikaan alkoi toiminnan teollistuminen omien sahojen myötä. Seuraavien vuosikymmenien aikana konserni kansainvälistyi ja laajensi omaa teollisuuttaan ripeästi Suomessa ja ulkomailla. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.
Vilppulan uusi sahalinja

Vilppulan uudistettu saha

Uusi teknologia tuo joustavuutta ja tehokkuutta

Vilppulan uusi sahalinja tuo joustavuutta ja tehokkuutta asiakastarpeisiin vastaamiseen, ja samalla ympäristö- ja työturvallisuustehokkuus parantuvat.
Päiväkoti Omenapuisto

ILMEIKÄS JULKISIVU

Omenankuoret koristavat päiväkodin julkisivua

Keväällä 2013 käyttöön otetun Päiväkoti Omenapuiston puujulkisivua koristavat valkoiset puoliympyrän muotoiset kaaret. ”Omenankuoria, sanoo kohteen suunnitellut arkkitehti SAFA Seppo Häkli”.

Metsätapiolan henkilöstöruokala

METSÄTAPIOLALLE TUNNUSTUSTA

Iconic awards -kilpailussa voitto

Helin & Co -arkkitehtitoimiston suunnittelema Metsä Groupin toimistorakennus Metsätapiola vei voiton arvostetun Iconic awards -kilpailun toimistoarkkitehtuurin sarjassa. Henkilöstöravintolan esteettisiä puuratkaisuja ovat mm. kaarevat liimapuupalkit, joita kannattavat jykevät  Kerto-pilarit.

PIISPALAN NUORISOKESKUS

Kolmikerroksinen majoitusrakennus toteutettiin puuratkaisuna

Vastikään valmistunut Piispanhattu on kolmikerroksinen toiminta- ja majoitusrakennus, joka seisoo ylväästi korkealla harjanteella. Rakennus on otettu käyttöön kesän alussa 2013.